Clujenii de la Grimus, primii români care vor cânta la un festival din India



Institutul Cultural Român a anunțat că trupa Grimus din Cluj-Napoca va cânta în 11 ianuarie la Festivalul Saarang din Chennai, India, fiind prima trupă din România care participă la acest fetival.

Organizat de la jumătatea anilor ‘70, denumit inițial Mardi Gras (iar din 1996 Saarang), festivalul, eveniment social și cultural de amploare, durează cinci zile și reunește un public de peste 50.000 de persoane, în mare parte studenți.

Grimus este invitată să cânte în ziua dedicata muzicii din întreaga lume: World Fest – Rock Show. Dupa ce a cântat în peste 10 țări din Europa, trupa originară din Cluj va concerta pentru prima oară pe un alt continent, in aceeasi zi cu britanicii de la The Architects”, se anunță în comunicatul de pe site-ul ICR.

Clujenii de la Grimus au avut în 2012 apariții la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’estfest, iar în 2013 au fost prezenți la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa), Arezzo Wave Festival (Italia) si Waves Vienna Festival (Austria).
Tipăreşte


Comentarii Facebook