Clujeanul Dan Ursa este marele câștigător al premiului de 100.000 de euro de la Survivor! „Când am pornit, singurii mei fani erau familia și prietenii”


Clujeanul Dan Ursa, agent de vânzări și familist convins, este câștigătorul trofeului Survivor 2023. Chiar dacă la început telespectatorii nu îi acordau vreo șansă, el a reușit să îi surprindă pe toți. Acum, el se întoarce acasă cu un nou statut, dar și cu mai mulți bani.

După cinci luni de competiție, Dan Ursa a reușit să își adjudece trofeul Survivor România 2023 și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. De-a lungul competiției, bărbatul a demonstrat ce poate și că probele concursului nu îi pun bețe în roate. Însă, chiar dacă a avut rezultate bune pe traseu, fostul Războinic nu reușea să ajungă până în finală fără susținerea publicului.

Telespectatorii au fost cei care l-au salvat de fiecare dată, iar în marea finală i-au mai acordat încă un vot de încredere plasându-l deasupra lui Andrei Krișan, devenind, astfel, câștigătorul competiției. Așa că imediat cum a aflat rezultatul, Dan Ursa a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au votat și susținut.

„Cea mai intensă experiență din viața mea se încheie aici, atât de glorios și cu atât de multă emoție și fericire!

Tot ce am trăit la SURVIVOR voi lua cu mine în suflet, în timp ce vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere și încredere.

Azi sunt un învingător pentru că am reușit să îmi depășesc constant cea mai bună variantă a mea! Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu care a demonstrat cât de mult poate face dorința și determinarea!

#FortaDanUrsa este în fiecare dintre noi. Trebuie doar să nu renunțăm și atunci cu siguranță câștigăm!”, a transmis clujeanul, imediat după câștigarea marelui premiu.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi!

Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie”, a mai adăugat Dan Ursa.

Comentarii Facebook