Clujeanca Laura Andreșan, ex-”profa de sex”, divorțează de rapperul Grasu XXL - FOTO


Rapperul Grasu XXL a anunțat că divorțează de Laura Andreşan, după 12 ani de relație. 

Fără a da detalii, rapperul a precizat că lucrurile sunt delicate, dar că nu poate oferi detalii intime. 

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL, pe numele real – Dragoș Nichifor.

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au cunoscut în anul 2007, la filmările unui videoclip. Cei doi au avut de trecut peste multe încercări și greutăți care le-au pus în pericol iubirea. Au reușit cumva să găsească o cale prin care să instaureze armonia în relație, iar anul 2019 le-a adus și o minune.

Cei doi au și un copil împreună.

Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut în ultimii ani. Vedeta a fost jurnalistă și a fost implicată în relații cu diverși politicieni. Ulterior s-a autodenumit ”profa de sex” și a cunoscut notorietate națională. Laura Andreșan a devenit psiholog și a renunțat la stilul deochiat.

Laura-Andreșan-a-ajuns-de-nerecunoscut-după-ce-a-devenit-mamă.-Cum-arată-acum-iubita-lui-Grasu-XXL-11.jpg

Comentarii Facebook