Clujeanca Ioana Petric a LĂMURIT de ce a plecat de la ”Cronica Cârcotașilor”: ”Nu mă mărit și nu fug în munți!”


Actrița clujeancă Ioanei Petric a plecat, după 15 ani, de la ”Cronica Cârcotașilor”.

Inițial, ea nu a dat multe detalii pe Instagram, dar acum vine cu precizări, după ce Șerban Huidu a anunțat că revine în postura de prezentator al „Cronicii” alături de Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu.

Ioana Petric: ”De ce? Cu siguranță nu ca să mă mărit, cel puțin din câte știu eu!”

Ultimele zile au fost...intense. Valul de susținere venit din partea voastră a fost de-a dreptul copleșitor. Am citit fiecare gând, fiecare mesaj în parte și m-a emoționat până la lacrimi bunătatea și sinceritatea cu care mi-ați scris.

Faptul că prin munca mea am reușit să ating atâtea inimi îmi aduce o satisfacție enormă, iar dragostea pe care am simțit-o venind de la voi îmi dă putere și mă motivează să merg înainte cu încredere.

Cu atâta energie pozitivă asupra mea, sunt sigură că se vor întâmpla doar lucruri bune. Realizez totuși că multă lume nu găsește o logică în spatele plecării mele și pentru că în ultimele zile au apărut diverse întrebări, simt nevoia să răspund la câteva dintre ele”, a spus Ioana Petric, pe Instagram.

De ce? Cu siguranță nu ca să mă mărit, cel puțin din câte știu eu. Dar, recunosc, m-a amuzat teribil ipoteza asta. Nu e nici o criză a vârstei, că e o decizie pe care am întors-o pe toate părțile și am calculat-o bine.

Am stat, am pus totul pe foaie, unde sunt, ce simt și unde vreau să ajung și am realizat că sunt într-o zonă de confort care mă ține la distanță de obiectivele mele. Am nevoie de o nouă provocare.

Așa am ajuns la concluzia că e mai înțelept să dau acum un pas în spate, pentru ca în viitorul apropiat să pot face un pas și mai mare înainte”, a mai spus frumoasa clujeancă.

”Nu fug în munți și renunț cu totul la televiziune”

Unde pleci? Multă lume a presupus că ori plec în altă parte, ori gata, fug în munți și renunț cu totul la televiziune. Ei bine...nici una, nici alta. Am în lucru și alte proiecte, proiecte în care am mare încredere și de care o să vă vorbesc la momentul potrivit, dar asta nu exclude o revenire în televiziune.

Evident, dacă vor exista propuneri în care să mă regăsesc, în care să cred și care să mă reprezinte sută la sută”, a explicat Ioana Petric , într-o postare lungă pe pagina ei de Instagram.

Va fi un format mai aproape de ceea ce era, de fapt, Cronica Cârcotaşilor. Chiar dacă este o emisiune de două ore, va fi una în care conţinutul va fi concentrat, va fi altfel decât până acum”, a precizat Șerban Huidu, pentru Pagina de Media.

”Cronica Cârcotașilor” împlinește 23 de ani de existență în luna aprilie. Emisiunea de satiră a debutat în anul 2000 cu Șerban Huidu și Mihai Găinușă în calitate de prezentatori.

Comentarii Facebook