”De asta o dădusem jos” - Georgiana Lobonț vine cu explicații controversate pentru lipsa verighetei


Georgiana Lobonț este casătorită cu Rareș Ciciovan, alături de care are doi copii. Începutul de an a fost unul dur însă pentru relația celor doi, deoarece s-a zvonit că aceștia ar divorța. 

După ce urmăritorii frumoasei interprete au reacționat la o fotografie în care aceasta apărea fără verighetă pe deget, ea a revenit în presă cu explicața. 

Artista a dezvăluit motivul lipsei verighetei când s-a fotografiat și postat pe rețelele de socializare: "Cât de minuțios se uită fanii la toate aceste detalii pe care poate nici nu le băgăm în seamă. Cred că nu se potrivea la ținuta mea. Era aurie și eu probabil atunci purtam argintiu. Acum, mai nou încep să mă îndrept către argintiu când vine vorba de gusturile pe care le am ca să îmi aleg ținutele și probabil tocmai de asta o și dădusem jos".

Georgiana Lobonț a continuat prin a descrie cum alegerile vestimentare înainte de fiecare apariție joacă un rol cheie în cariera sa: "În funcție de starea mea de spirit decid ce voi purta la un concert, dar am și un designer care este din Cluj și se ocupă de ținutele mele. Colaborez foarte bine cu ea când îmi creez ceva și mai nou mi-am tot creat ținute unice pentru fiecare eveniment".

Comentarii Facebook