Miercuri 24 Aprilie

Soția lui Cristi Manea și-a făcut implant mamar. „Senzația tribunelor” spune lucrurilor pe nume: „Fetele” mele nu mai arată cum arătau/Am două bile”


Frumoasa soție a lui Cristi Manea, influencerița Irina Deaconescu, a trecut acum printr-o intervenție chirurgicală. Irina a făcut primele declarații după operația de implant mamar, după ce la finalul lunii trecute declarase că „fetele ei nu mai arată cum arătau”. Motivul acestei probleme fiind faptul că Irina i-a adus pe lume fotbalistului de la CFR, Cristi Manea, două fetițe minunate.

Am născut două fetițe, le-am alăptat pe amândouă, am folosit pompa electrică. ”Fetele” mele nu mai arată cum arătau. Vreau să trecem un pic mai sus.”, spunea, Irina Deaconescu, la finalul lunii trecute. Ieri, influencerița și-a pus silicoane.

Cum se simte tânăra și ce spune despre intervenția chirurgicală suferită.

ir3.jpeg

M-am trezit, după o zi de somn, sunt aici. Am două bile de bowling foarte tari, dar vreau să vă spun că sunt foarte impresionată de tot ce s-a întâmplat. Nu am simțit absolut nimic, nu mă doare nici acum, doar că e ciudat că sunt foarte umflate. Până la urmă am mai scăzut din dimensiunea pe care o stabilisem inițial, pentru că am avut un vis nasol, am visat că sparg pepeni cu sânii. I-am spus domnului doctor și am ajuns la 380, zic că pentru corpul meu e perfect. Sunt foarte fericită, domnul doctor e extraordinar, nu am ce să zic.”, a spus Irina Deaconescu.

Soția lui Cristi Manea a mărturisit că operația nu a fost una ușoară, pentru că nu a fost doar o simplă intervenție pentru implant mamar.

Nu a fost o intervenție ușoară, domnul doctor mi-a spus că a durat trei ore, în condițiile în care la dânsul durează maxim o oră, pentru că nu mi-a pus doar implant, a trebuit să taie în jurul areolei, apoi în jos, să taie piele și de acolo și apoi și sus, deci am un fel de ancoră plus tăietura în jurul areolei. Pielea mea, v-am spus, e distrusă, e trecută prin multe, și domnul doctor mi-a promis că va face tot ce e posibil să am cel mai frumos rezultat, și am văzut pozele, wow, sunt foarte drăguțe!”, a mai spus Irina Deaconescu.

Comentarii Facebook