Mircea Bravo nu a vrut să-și filmeze nunta și nu a angajat o firmă care să surprindă momentul unic: „Am fost zgârcit, costa vreo 2000 de euro”


Celebrul vlogger clujean, Mircea Bravo, a explicat care a fost motivul pentru care nu a vrut să își filmeze nunta și nu a angajat o firmă care să surprindă imaginile.

Întrebat de Iusti Fudulu, în emisiunea iThink de la Antena 3 CNN, cât de mult seamănă adevăratul Mircea Popa cu personajul Mircea Bravo, Mircea a răspuns că similaritățile sunt mari între cei doi, inclusiv la capitolul „zgârcenie”.

„Eu chiar am o fărâmă de om zgârcit în mine! În filmul ”Nuntă pe bani” eu joc rolul unui om zgârcit și fac nunta pentru bani. Și atunci eu, și în viața reală, am o urmă de zgârcenie...”, povestește Mircea. 

Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a ales să nu angajeze o firmă care să îi filmeze nunta: „Eu nu am filmat la nunta mea. A fost și pentru că am fost zgârcit, costa vreo 2000 de euro, dar eu nu am filmat la nunta mea pentru că nu am vrut să ne axăm pe amintiri, ci am vrut să ne bucurăm de moment”.

Comentarii Facebook