Clujeanca Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! Ce și-a cumpărat din banii câștigați din concerte: „Haine, poșete, nu râvnesc la lucruri materiale”


Cântăreața de muzică de petrecere Georgiana Lobonț a fost într-un turneu în Statele Unite. După ce a cucerit publicul din România, vedeta din Cluj a făcut furori și în America.

Deși au fost plecați mult timp, extrem de departe de casă, artista și partenerul său nu au avut parte de peripeții și chiar s-au distrat în aventura lor, însă nu au uitat nici de copiii lor pe care i-au lăsat în grija bunicilor.

„Nu am avut peripeții, pentru că totul a fost foarte bine organizat. Am râs mult și ne-am distrat, chiar dacă am stat o lună și mă gândeam că dorul de copii mă va topi. Am reușit să am parte de zile superbe, iar copiii au fost foarte înțelegători. Vorbeam zilnic de câte două-trei ori pe Facetime și nu a fost așa greu”, a mai spus cântăreața.

Mai mult, artista a mărturisit și ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat din concertele susținute peste Ocean.

„Ne-am cumpărat multe lucruri care să ne aducă aminte de primul turneu în America: haine, poșete, cadouri pentru cei dragi de acasă (…) Nu râvnesc la ceva anume și mai ales la lucruri materiale, ci la sănătate, pentru că dacă am asta, care e cel mai de preț, pot munci să am o viață liniștită”, a conchis artista, pentru Fanatik

Comentarii Facebook