Clujeanca Carmen Grebenișan se plânge că s-a întors cu o afecțiune gravă din Republica Dominicană: „Doamne, nu am crezut că o să trec prin asta”


Carmen Grebenișan a fost una dintre finalistele concursului Survivor, care s-a desfășurat în Republica Dominicană. Clujeanca a rezistat cinci luni în cadrul competiției, însă s-ar fi întors cu o serie de afecțiuni, despre care nu s-a sfiit să nu vorbească.

Influencerița din Cluj s-a întors recent din Republica Dominicană, după aproape jumătate de an petrecut în jungla din Republica Dominicană. A reușit să ajungă chiar în finală, însă telespectatorii au fost cei care au avut puterea de a desemna marele câștigător, voturile publicului mergând către un alt clujean. 

Dan Ursa, de asemenea clujean, a fost câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro. Influencerița nu a avut motive să fie tristă, deoarece ar fi luat aceeași sumă din onorarii pentru participarea la emisiune.

Carmen Grebenișan le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare despre afecțiunea cu care s-a întors de la Survivor.

inside.jpg

Clujeanca a explicat în mediul online că are probleme cu menstruația în continuare, iar acum a devenit mai îngrijorată după ce i-ar fi apărut un ganglion la gât. Pe lângă toate astea, Carmen a mărturisit că s-a întors și cu mai multe kilograme în plus și că se confruntă cu retenția de apă. Cel mai recent, a declarat că de câteva zile a început să-i apară o formă gravă de acnee, care este o afecțiune inflamatorie cronică a pielii, a căror efecte pot fi puncte albe, puncte negre (comedoane) și coșuri, în special la nivelul feței.

„O să vă povestesc câteva chestii, legate de schimbările astea fizice prin care am trecut și în continuare trec. Acum am fond de ten, dar a făcut acnee. Am făcut acnee gravă! Gravă de tot. Doamne, nu am crezut că o să trec prin asta! Sunt singura fată de acolo care a făcut acnee. Dintre toate! Ăsta a fost norocul meu”, a povestit influencerița pe contul ei de Instagram.


Comentarii Facebook