Marti 29 Noiembrie

Clujeanca Andra, câștigătoare la MTV Europe Music Awards


Clujeanca Andra va reprezenta România în cadrul cursei pentru trofeul ”Worldwide Act” de la MTV Europe Music Awards 2014, după ce a fost desemnată câștigătoare secțiunii ”Best Romanian Acts”.

Datorită voturilor publicului, Andra a trecut într-o nouă etapă a competiţiei şi va concura mai departe la categoria "Europe East" împotriva artiştilor din Israel, Polonia, Rusia şi Adria (regiunea fostelor ţări iugoslave) pentru a putea trece în etapa finală, Worldwide Act, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de MediaPro Music.

"Vă mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce faceţi pentru mine, pentru că mă susţineţi, pentru că mă votaţi şi pentru că îmi arătaţi dragostea voastră în fiecare zi! Mulţumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordaţi la categoria «Europe East»! Numai cu ajutorul vostru pot câştiga. Vă pup şi vă iubesc!", le-a transmis Andra fanilor săi.

În perioada 23 octombrie, de la ora 00.00 - 29 octombrie, până la ora 23.59, Andra va putea fi votată de fani, având astfel şansa de a ajunge direct la show-ul MTV Europe Music Awards 2014, care va avea loc pe 9 noiembrie, la Glasgow, în Marea Britanie.

Comentarii Facebook