Duminica 28 Aprilie

Clujeanca Alina Ceușan va prezenta „Love Island”, cel mai nou show de dating de la PRO TV


Influencerița clujeană Alina Ceușan, fosta concurentă la „Asia Express” și creatoare de conținut celebră, va prezenta „Love Island”, cel mai nou show de dating de la PRO TV, potrivit stirileprotv.ro. 

Astăzi, în cadrul evenimentului de lansare al grilei de toamnă al postului din Pache Protopopescu, a fost anunțată vedeta care va prezenta mult așteptata emisiune. Pe contul de Instagram, Alina Ceușan este urmărită de aproape un milion de persoane. 

alin 3.jpeg

Blondina este cea mai bună prietenă a lui Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Survivor România.

„Love Island” este un format de televiziune în care mai multe persoane singure sunt gata să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată. Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație. 

al2.jpeg

„E o provocare pentru mine, îmi place tot ce se întâmplă aici, m-am simțit foarte bine pentru început, la acest eveniment cu presa. Fac treaba asta de 11 ani, în online, cred că am o anumită ușurință în a comunica, în a-mi verbaliza gândurile. În rest, e un proiect nou, e primul sezon, încercăm să vedem cum facem lucrurile să funcționeze foarte bine, mai ales pentru publicul din România.

Deja e un show care a făcut senzație în foarte multe țări. Cred că o să aibă succes și la publicul din România și cred că am fost o alegere bună pentru acest rol. Am și anii de online în spate, care se leagă foarte bine. Și de fapt vom avea o aplicație, în care publicul nu e doar spectator, e acolo cu noi și poate interveni în ceea ce se întâmplă în casă. Iar eu îmi știu foarte bine lucrurile de făcut în online!”, a transmis Alina Ceușan, pentru cancan.ro.

Comentarii Facebook