Bianca Drăgușanu vrea să plece din România din cauza plictiselii: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele”


Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România. Blondina și-a cumpărat un apartament într-o zonă luxoasă din Dubai și spune că nu exclude varianta mutării definitive. Vedeta a dezvăluit că în țară se plictisește, la party-uri vede aceleași fete, „care își schimbă hainele între ele”.

Iubitei lui Gabi Bădălău îi merge foarte bine în țară, aici are familia, prietenii, dar și o afacere cu rochii, care se bucură de un real succes. Cu toate astea, blondina nu exclude să se stabilească în Dubai, acolo unde are deja cumpărat un apartament.

„Destinația mea preferată este Dubai, de asta mi-am și cumpărat un apartament acolo. Apartamentul este gata, dar nu l-am văzut încă fizic. Nu exclud varianta de a mă muta acolo. Dar eu cel mai bine mă simt aici, acasă, unde am afacerea, prietenii, familia, unde am totul. Asta ar presupune să încep o altă viață cu totul, dacă aș decide să mă mut. Dar nici nu exclud, că nu știi unde te poartă viața.

Eu sunt foarte mulțumită de viața pe care o am aici, sunt chiar foarte fericită. Am fost și la noi la mare, am mers la petreceri. Problema e că vezi aceleași fete, care schimbă hainele între ele.

Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele. Nu e un lucru rău, nu le judec. Dar spre exemplu, eu nu am reușit să ajung când a fost White Party, dar cu siguranță nu am pierdut nimic, pentru că e mereu aceeași lume”, a pus Bianca Drăgușanu, pentru Fanatik.ro.

Comentarii Facebook