Cluj: Unde fugim de-acasă în acest weekend

 

Weekend plin de evenimente la Cluj, de la festivaluri: Central Park Wine Festival sau FloreștiFest, până la spectacolul special de operă din Piața Avram Iancu.

 

Central Park Wine Festival are loc în Parcul Central, iar oferta este extrem de bogată. De la degustări de vinuri, mâncare bună, concerte și spectacole. 

 

În fiecare zi, publicul poate face turul cramelor prezente la festival într-un circuit viticol cu degustări de vinuri la prețuri accesibile. În total, vor fi prezente peste 50 de domenii viticole, reprezentând 12 regiuni din România și din alte țări. Atmosfera din Parcul Central este întregită de evenimente speciale, adresate tuturor categoriilor de vârstă. Astfel, copiii se pot bucura de activități dedicate lor în Kids Zone by Royal School, iar sâmbătă și duminică dimineața îi așteaptă Teatrul de Păpuși Puck cu „Croitorașul cel Isteț” și „Dănilă Prepeleac”. Vedetele primului sezon Exatlon (Kanal D) Ștefan Floroiaca, Diana Bulimar și Valentin Chiș vin în Parcul Central pentru meciuri de foosbal, ping-pong și sesiuni foto, pe durata festivalului. 

 

În fiecare seară, în Parcul Central vor rula filme, astfel că oferta este pentru toate gusturile. 

 

 

Central Park Wine Festival se încheie duminică, 2 septembrie. Vezi AICI tot programul.

 

Floreștenii au și ei festivalul lor. Conceptul din acest an a depășit nivelul tradiționalelor zile ale comunei și este festival în toată puterea cuvântului, care sigur va crește în anii următori. Vineri, 31 august, este programat un spectacol de folclor, în care vedetele sunt Vladuta Lupău, Nicolae Furdui Iancu și Taraful Crai Nou.

 

 

Sâmbătă, 1 septembrie, vor fi concerte, iar cap de afiș este Lino Golden , duminică urcând pe scenă Adda, Liviu Teodorecu și Compact, iar la final fiind un foc de artificii. Totul va fi presărat cu mâncare bună. FloreștiFest are loc pe platoul fostului Poligon de pe strada Tăuțiului. 

 

Vezi AICI tot programul FloreștiFest.

 

Cei care vor o seară culturală, pot merge duminică seara în Piața Avram Iancu la primul eveniment liric al toamnei, care va avea loc în aer liber și care marchează deschiderea Stagiunii 2018 – 2019.

 

Gongul Stagiunii 2018-2019 va bate sâmbătă, 1 septembrie 2018, de la ora 20:00, în piața Piața Avram Iancu în prezența îndrăgiților artiști lirici clujeni și a invitațiilor lor speciali. Citește mai departe detalii.

 

 

Intrarea la acest concert este liberă la toate aceste evenimente.

Comentarii Facebook