Cluj Design Days 2016 va avea loc în undergoundul IULIUS MALL

 

Cluj Design Days 2016 se prezintă anul acesta sub forma celui mai mare târg de produse de designer made în Transilvania şi va avea loc in undergoundul IULIUS MALL în 13-16 Octombrie.

 

Anul trecut, Cluj Design Days a fost un eveniment complex care şi-a propus să treacă în revistă creativitatea locală în materie de design de obiect. Anul acesta, peste 40 dintre cei mai interesanţi designeri locali şi naţionali vor prezenta cele mai noi creaţii ale lor într-un ambient inedit şi original pe măsura lucrărilor expuse. 

 

Sâmbătă la orele 19:00 va avea loc un fashion show inedit cu tinere actrițe care vor improviza miscări de dans contemporan imbrăcate în ţinute create de designeri clujeni.

 

Cluj Design Days este organizat de aceiaşi Muza şi Dunga, oranizatorii târgurilor de design Christmas B[u]y Design şi Mărţişor Pop-Up Store. Din nou, în stilul lor deja caracteristic ne vor impresiona cu accentul pus pe designul original al evenimentelor lor, de la identitatea vizuală la ambianţa pop-up store-ului. 

 

Activitatea noastră este focusată în primul rând spre a încuraja aprecierea către originalitatea şi spre a susţine producţia de lucrări de design local care aduc valoare oraşului nostru. Dorim să ajungem la acest rezultat prin organizarea de evenimente care să permită designerilor să se promoveze, să vândă şi să ajungă să se autosusţină în întregime din activităţi creative pentru a-şi dezvolta astfel atelierele şi a contribui la caracterul artistic şi antreprenorial al Clujului”, spune Adrian Balcău, co-fondator Cluj Design Days.

Comentarii Facebook