Marti 2 Iunie

Citeste povestea de viata a lui Cristian Gog


Castigatorul concursului Romanii au talent, Cristian Gog, s-a nascut pe 27 august 1981, in orasul Campeni, judetul Alba.

Mama lui a fost croitoreasa, agent de asigurari si educatoare, iar tatal a fost pompier, dar a devenit miner la mina din localitatea Baia de Aries, scrie Mediafax.

Cristian Gog a urmat clasele primare, scoala generala si liceul (sectia de informatica) la Baia de Aries. A urmat cursurile Universitatii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, sectia Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, dar si un master in Administrarea afacerilor, la aceeasi universitate.

"Chiar daca nu am fost studentul model, am reusit sa fiu apropiat de anumiti profesori din cadrul universitatii. Acestia au acceptat pasiunea mea pentru iluzii si nu erau deranjati ca in timpul orelor de curs faceam mereu exercitii de prestidigitatie cu monede sau carti de joc", spune Cristian Gog.

 

Gog a castigat Romanii au talent BOMBA

 

Gog a fost plecat si in Grecia, dupa absolvirea studiilor, deoarece nu a reusi sa isi gaseasca un loc de munca in tara.

"Am lucrat impreuna la o ferma de pasari langa orasul Corinth, iar dupa aproximativ un an ne-am intors in tara. La nici doua saptamani, m-am angajat in Cluj-Napoca la o firma de productie si vanzare de software, deoarece prietena mea tocmai incepuse doctoratul in acest oras", a explicat Cristian Gog.

Cristian Gog este casatorit si urmeaza sa aiba un copil.

Pasiunea lui pentru magie a inceput dupa ce tatal lui i-a prezentat unele mici trucuri. "Erau exact acele trucuri stiute de toata lumea, dar se pare ca asupra mea au avut putin mai mare impact. Prima carte de magie pe care am pus mana a fost scrisa de Aurel Iosif (Iozefini tatal). Am gasit-o cand eram in clasa a zecea intr-un anticariat din Cluj, dupa vreo doi-trei ani de cautari. Erau explicate anumite tehnici de baza in ceea ce tine de manipularea monedelor, a cartilor de joc si a tigarilor", a explicat Cristian Gog.

Castigatorul concursului de talente a fost atras de mentalism, dupa ce a vazut unele clipuri pe internet, iar concursul Romanii au talent a reprezentat o sansa de a-si face publica pasiunea.

Comentarii Facebook