Cinemateca TIFF se deschide la Cluj Napoca in 21 octombrie. VEZI ce filme vor rula!


Cinemateca TIFF se deschide la Cluj Napoca in 21 octombrie si in fiecare joi seara, la cinema Arta, vor putea fi vizionate cele mai bune filme prezentate pana acum la Festivalul International de Film Transilvania.

Evenimentul se va desfasura in perioada 21 octombrie - 23 decembrie 2010. "In fiecare joi seara, de la ora 20.00, la Cinema Arta din Cluj-Napoca vor fi proiectate cele mai de top productii prezentate pana acum la TIFF. Documentare incendiare, drame tulburatoare, comedii multi-premiate fac parte din selectia Cinematecii", anunta organizatorii evenimentului. 

Cinemateca TIFF se va deschide in 21 octombrie cu filmul "Grasii", care a obtinut Premiul Publicului la cea de-a noua editie a TIFF.

In 28 octombrie, clujenii sunt chemati in sala de cinema pentru a vedea filmul maghiar, premiat in anul 2006, "Palme albe", in regia lui Szabolcs Hajdu. Proiectia din 4 noiembrie este una speciala, iar organizatorii Cinematecii TIFF nu au vrut sa dezvaluie numele filmului.

La Cinema Arta vor mai fi prezentate si alte productii de marca: "Fiii Cubei", de Andrew Lang, "Viata e in alta parte", de Frederic Choffat, sau "Altiplano", de Peter Brosens si Jessica Hope Woodworth.

Intrarea la proiectiile de la Cinemateca TIFF este gratuita, iar filmele sunt subtitrate in limba engleza.

Comentarii Facebook