Miercuri 22 Mai

Cine este cea mai bine plătită cântăreață din lume în 2018. A strâns venituri de peste 80 milioane de dolariPotrivit unul clasament publicat de revista de specialitate Forbes, cântăreața americană Katy Perry ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite artiste ale anului 2018, cu venituri de 83 de milioane de dolari în anul financiar cuprins între iunie 2017 şi iunie 2018.

O mare parte a sumei adunate de americancă vine din din cele 80 de concerte incluse în turneul mondial "Witness", dar şi ca jurat al emisiunii "American Idol".

A doua artistă din acest top este Taylor Swift, cu câştiguri de 80 de milioane de dolari, datorate în mare parte vânzărilor generate de albumul "Reputation".

Topul 5 este completat de Beyonce (60 de milioane de dolari), Pink (52 de milioane de dolari) şi Lady Gaga (50 de milioane de dolari).

Pe următoarele poziţii se află Jennifer Lopez, cu 47 de milioane de dolari, Rihanna, cu 37,5 milioane de dolari, Helene Fischer, cu 32 de milioane de dolari, Celine Dion, cu 31 de milioane de dolari, şi Britney Spears, cu 30 de milioane de dolari.

Comentarii Facebook