Duminica 16 Ianuarie

Cine ar fi iubita lui Brad Pitt

 

Brad Pitt este în pragul divorțului, dar deja sunt speculații că ar avea o nouă iubită, care seamănă foarte mult cu Angelina Jolie.

 

O sursă a declarat că pe Brad Pitt şi Neri Oxman (profesor universitar la Massachusetts Institute of Technology) îi leagă pasiunea pentru arhitectură, design şi arte şi că între ei ar fi ”o prietenie profesională”, care nu s-a transformat în poveste de dragoste, însă actorul american o consideră pe arhitectă ”fascinantă”, scrie Mediafax, citând people.com.

 

Lucrări de artă ale lui Oxman sunt incluse în colecţiile unor instituţii precum Museum of Modern Art din New York, Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena etc. Foarte apreciată în domeniile în care activează, Oxman a fost recompensată cu International Earth Awards (2008), Vilcek Prize pentru Design (2014) şi Emerging Voices Award din partea Ligii Arhitecţilor din New York (2015).

 

Arhitecta americano-israeliană, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov, în timp ce Pitt este în proces de divorţ de Angelina Jolie.

 

Brad Pitt este fondatorul Make It Right Foundation, care se ocupă cu construirea de case ieftine, prietenoase cu mediul, pentru persoane nevoiaşe. În proiectele sale, a colaborat cu arhitecţi de renume, ajutând la construirea de case în zone precum New Orleans, afectat de uraganul Katrina, şi Kansas City, Missouri.

 

Pitt se ocupă şi cu design de mobilier, colaborând cu Frank Pollaro, şi sculptează.

 

Sondaj de opinie

Care dintre marile proiecte ale Clujului le considerați vitale!

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook