Cindy Crawford apare la 43 de ani intr-un pictorial incediar in revista Harper's Bazaar - Galerie FOTO

S-au implinit 25 de ani de cand Cindy Crawford incingea imaginatia barbatilor la prima aparitie pe podiumurile de moda. A aparut de atunci in peste 1.000 de reviste, dar si acum la 43 inca poate face pe oricine sa intoarca privirea pe strada.

Supermodelul a pozat intr-o serie de rochii de culoare neagra pentru revista Harper's Bazaar. Ea a admis intr-un interviu acordat recent ca este multumita de modul in care a imbatranit. Fostul model a recunoscut ca a apelat la unele trucuri pentru a insela varsta. "Am fost la un doctor in Londra pentru un tratament cu botox", a admis Cindy.

Vedeta, care are acum o linie proprie de produse cosmetice, a spune ca a refuzat sa recurga la operatii estetice, deoarece astfel femeile sunt "false". Cindy, maritata cu fostul model si actual om de afaceri Rande Gerber, recunoaste ca "exista o presiune din partea celor cu care ma intalnesc si care se asteapta ca eu sa arat ca la 25 de ani. Toate aceste lucruri pun o presiune mare pe mine si trebuie sa lupt si mai mult pentru a ma mentine tanara".

Fotografiile incendiare cu Cindy Crawford vor aparea in revista Harper's Bazaar, in editia din 4 februarie.

Comentarii Facebook