Cezar Ouatu, atacat dur după audițiile X Factor: ”Îți e rușine că ești român?”

 

Cezar Ouatu a fost aplaudat la audițiile X Factor și a primit patru de ”Da” din partea juriului.

 

Cezar Ouatu a fost aplaudat în picioare la sfârșitul prestației de Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson. Publicul s-a alăturat și românul a fost ovaționat.

 

AU fost voci, însă, în România care l-au acuzat pe artist că i-ar fi rușine că s-a născut în România, după ce le-a spus juraților că a crescut în Italia.

 

Cezar, te-am admirat şi te admir de mult! Dar m-ai dezamăgit! Ai uitat că eşti român şi ai crescut aici, în Ploieşti? Chiar îţi este aşa ruşine că eşti român? Când am fost la concertele tale ne spuneai ce mândru eşti de originile tale, de familia ta. Ce s-a schimbat? Succes în continuare, italianule!”, ”Felicitări, dar sunt mâhnită pentru faptul că îţi este ruşine că eşti român!”, ”Felicitări, dar să înţeleg că nu mai eşti român?”, ”Unlike pentru minciuna ieftină servită celor din juriu”, ”Respect pentru interpretare, însă ruşine pentru negarea faptului că eşti român. Asta înseamnă umilinţa românului în faţa străinilor!”, au fost doar o parte dintre criticile pe care românii i le-au adus.

 

Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (...) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici”, s-a apărat  Ouatu, invitat la o emisiune Antena 3.

 

Vezi și:

Cezar Ouatu a ajuns concurent la X Factor UK. I-a uimit pe jurați VIDEO

Comentarii Facebook