Celebrul rapper Puya, despre aventura America Express: ”E mult mai greu decât ne așteptam!” - FOTO


Nouă vedete au pornit în aventura de de la America Express.

De duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30, telespectatorii vor urmări experiența memorabilă a concurenților de-a lungul a peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Pe Drumul Aurului pornesc și Puya, împreună cu soția lui, Melinda. Cei doi parteneri, care au un mariaj de 12 ani și sunt părinții a trei fete. ”E mult mai greu decât ne așteptam! Chiar și faptul că schimbi atâtea locuri și atâția oameni într-o singură zi te zăpăcește. Mă simt ca un omuleț dintr-un joc pe computer. Dar, în același timp, faptul că vezi atâtea locuri noi face parte din frumusețea acestei experiențe... Cam 70% din locurile pe care le-am văzut sunt superbe – și ca arhitectură. Străzile arată într-un anumit fel, parcă sunt oprite în timp, zici că acum au plecat conchistadorii de-acolo. Plus că oamenii sunt foarte de treabă. Nu mă așteptam să fie așa”, a declarat artistul. ”Și eu am crezut că e mai ușor. Când priveam emisiunea la televizor, uneori mai comentam despre cei care nu se descurcau așa bine. Acum am văzut și noi cum e, n-o să mai comentez niciodată. E greu, dar e frumos. E o aventură cu mult suspans. Îmi plac misiunile, sunt foarte bine puse la punct... Tot ce se întâmplă este, într-adevăr, o experiență în care ajungi să faci niște lucruri pe care nu le-ai face niciodată”, a adăugat Melinda. 

Puya a spus: ”Toată lumea are grija cazării. E destul de greu să convingi un om să te primească la el în casă. Dar și la autostop e foarte problematic, mai ales dacă ai de parcurs 100 de kilometri, e foarte greu de găsit un șofer care să te ducă fix acolo unde vrei tu. Unde mai pui că trebuie să sari peste niște orașe care sunt periculoase: nu trece pe acolo, nu te caza dincolo, că acolo a fost omorât un om. Deci trebuie să facem un slalom printre pericole. Să-ți spună cineva că nu e bine să ieși după 8 seara din casă, asta spune ceva despre situația de aici”.

Comentarii Facebook