Clujeanul Dan Darius Ursa s-a prezentat ”director zonal vânzări” la Survivor. Ce vinde ”războinicul” Ursa


Darius Ursa este clujeanul vedetă din echipa ”războinicilor” de la Survivor expert în vânzări, dar și cu un ”look” de luptător.

Darius e un om extrem de ambițios când își pune ceva în minte și este un explorator continuu. Iubește aventura și lucrurile noi, tocmai de aceea vacantele lui în Africa și Thailanda nu au fost relaxări în resorturi ci au fost explorări și depășirea limitelor”, declara unul din apropiații concurentului.

Vreau să fac performanță, adică să mă transform dintr-un om simplu într-un războinic, pentru că supraviețuitor sunt deja!”, a declarat Darius Ursa, o dată ajuns pe insulă.

Clujeanul stă prost la condiția fizică.

Nu este sportiv cu rezultate în vreun sport, dar e o fire sportiva și competitiva. Mi-a spus ca merge acolo să câștige nu doar să participe. A fost luat puțin prin surprindere că trebuie sa plece asa din scurt, dar e așa determinat încât nici nu a mai contat că era ajunul Anului Nou”, mai declara același prieten al clujeanului.

Daniel Ursa are 40 de ani și s-a prezentat ca fiind director zonal de vânzări. Compania la care acesta ocupă această funcție se numește Makita România, ce produce și vinde motoare electrice, potrivit ObiectivSm.ro.

Acesta locuiește la Cluj și a mai fost director de vânzări (pe zona Ardeal) la Karcher România. De atunci până în prezent el ocupă aceeași funcție, tot pe zona Ardeal, dar la Makita România.

ursa.jpg

Comentarii Facebook