Cele mai zgârcite zodii. Vor totul pentru ele și nimic nu oferă în schimb, relațiile cu acești nativi sunt un dezastru


Generozitatea este una dintre cele mai nobile trăsături ale caracterului uman, pe care majoritatea vor să o vadă la partenerul de viață. Nimănui nu-i plac avarii, însă cu părere de rău astrele zic că anumiți nativi sunt mai zgârciți, decât ar trebui. Ba chiar mai mult, această trăsătură este un impediment serios pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Acești nativi nu ți-ar da bani nici dacă te-ai afla într-o situație disperată. Nici pentru propriile pofte nu ar da bani, ci le temperează până găsesc oferte mai bune. 

Cea mai zgârcită zodie este zodia Vărsător. Acești nativi sunt zgârciți și fac concurență puternică Racilor. Specialiști în administrarea bugetului, Vărsătorii știu cum să scoată bani din piatră seacă și, mai important, cum să îi păstreze. Nici vorba ca nativii din această zodie să fie cuprinși de vreo febră a cumpărăturilor, în care să cheltuie după pofta inimii. Vărsătorii sunt genul de persoane care merg cu lista după ele, iar ce e scris pe listă e literă de constituție. Se respectă și pace. 

Cât despre partenerii lor, vor avea tot ce le trebuie, dar nu tot ce vor. Majoritatea Vărsătorilor scot mai greu banii din buzunar pentru plăcerea partenerului. Dacă ești într-o relație cu acești nativi și te simți răsfățată, felicitări! Ai ales „cartea norocoasă”, căci excepția doar confirmă regula de bază. 

Pe locul doi la acest capitol sunt Racii. Deși sunt foarte romantici și vor să ofere tot ce e mai bun pe lume, ei ajung în final să opteze pentru varianta cea mai ieftină. Racii nu-ți vor lua niciodată un cadou scump și vor fi fericiți să ofere chilipiruri.

Comentarii Facebook