Bianca Drăgușanu, acuzată de hărțuire fizică de o tânără care a fost la o petrecere acasă la Gabi Bădălău: „Mi-a spart capul”


Una dintre domnișoarele care a participat la petrecerea organizată de Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, în apartamentul său face acuzații extrem de grave la adresa acesteia. La petrecere a fost prezent și marele manelist Florin Salam. Tânăra susține că a fost bătută cu bestialitate de bomba showbiz-ului românesc. 

Una dintre tinerele care a fost la petrecere acasă la Gabi Bădălău susține că a fost bătută

De joia trecută, acest scandal ține primele pagini ale ziarelor mondene de la noi din țară. La petrecerea respectivă, Gabi Bădălău ar fi invitat mai multe domnișoare misterioase. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiau împreună în apartamentul respectiv. Cei doi s-au certat, iar blondina ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei 04 de dimineață, pentru a se împăca.

Atunci când s-a întors în apartament, le-ar fi găsit pe acele domnișoare împreună cu iubitul ei, dar și cu Florin Salam. Fetele susțin că au fost bătute cu o bâtă de baseball de către Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Tânăra aduce acuzații extrem de grave la adresa Biancăi Drăgușanu

Tânăra susține că acum are corpul plin de vânătăi și că urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu. Atunci când fetele au văzut-o pe aceasta intrând în apartament, ar fi luat-o la fugă pe scări.

După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo. Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți. Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, încontinuu”, a spus tânăra.

Invitata la petrecerea lui Gabi Bădălău a mai mărturisit că s-a speriat extrem de tare atunci când a văzut-o pe Bianca Drăgușanu intrând în apartament și că nu a știut cum să reacționeze. Bianca Drăgușanu ar fi fugit după ele, în fața blocului, acolo unde le-ar fi bătut cu bestialitate, fără să se gândească la consecințe.


Comentarii Facebook