Joi 9 Februarie

Cele mai insensibile zodii. Nu se gândesc niciodată că i-ar putea răni pe cei din jur cu vorbele sau gesturile lor


Cele mai insensibile zodii tind să se comporte așa cum vor, fără compromisuri, și să spună exact ceea ce gândesc, fără să le pese de sentimentele celor din jur. Acești nativi consideră că nu este problema lor dacă cineva se simte ofensat sau rănit și nu fac niciodată efortul de a se pune în locul cuiva, ca să înțeleagă ce simte acea persoană.

Cele mai insensibile zodii. Vărsător

Deși orice om, indiferent de zodia în care s-a născut, poate avea momente de insensibilitate, primul loc pe podium la acest capitol este ocupat de Vărsători. În general, acești nativi n-au treabă cu empatia și nu reușesc niciodată să se pună în locul altei persoane, ca să înțeleagă cum s-ar simți.

De fapt, Vărsătorii pur și simplu nu vor să aibă de-a face cu sentimentele altor persoane  și fac tot posibilul să nu fie prinși în situații în care ar fi nevoiți să suporte vreo descărcare emoțională a cuiva.

Cele mai insensibile zodii. Berbec

Cel de-al doilea loc pe podium, la o diferență mică de puncte, este ocupat de Berbeci. Aceste persoane nu se preocupă pentru emoțiile altora niciodată, mai ales atunci când ar trebui să se abțină ca să nu rănească sentimente.

Dacă vor să spună sau să facă ceva, Berbecii vor spune verde-n față sau vor face fără să ezite, chiar dacă au o vagă idee că în acest fel ar putea răni pe cineva. Sunt oameni impulsivi și nu obișnuiesc să se gândească la consecințele pe care acțiunile lor le-ar putea avea pentru alte persoane.

Cele mai insensibile zodii. Săgetător

Săgetătorii nu sunt deloc firi sensibile. Acești nativi nu prea iau în considerare consecințele unei glume nesărate sau ale dezvăluirii unui secret. Nu se comportă astfel din răutate, ci pur și simplu nu se gândesc la posibilele urmări.

În plus, dacă cineva se supără pe ei din această cauză sau îi acuză că sunt duri, Săgetătorilor pur și simplu nu le pasă. Acești nativi consideră că dacă unele persoane nu pot suporta o glumă, atunci este problema lor.

Cele mai insensibile zodii. Leu

Leii sunt mai sensibili decât lasă să se vadă. Dacă țin la cineva, atunci le pasă enorm de gândurile și sentimentele acelei persoane și pot fi răniți ușor dacă ea nu are o părere bună despre ei.

Însă, atunci când nu le pasă de cineva, nu dau doi bani pe ceea ce spune sau face acea persoană. Totuși, atitudinea lor se poate schimba brusc față de aceeași persoană, în funcție de sentimentele pe care le are pentru ea într-un moment sau altul. 


Comentarii Facebook