Cele cinci semne că te iubeşte

 

Barbatii pot fi cateodata imprevizibili. Nu poti intelege pe deplin care sunt sentimentele partenerului sau ce are in minte.

 

Este interesat de tine

 

Daca un barbat te iubeste cu adevarat e interesat de toate activitatile tale. El te va intreba despre activitatile tale de zi cu zi si va fi un bun ascultator. El va fi interest de ce se intampla in viata ta si va prezenta un mare interes chiar si pentru detalii. El isi va manifesta interesul in legatura cu tot ce crede ca ar trebui sa stie.

 

Suna frecvent

 

semne ca te iubesteUn mare semn care arata ca te iubeste cu adevarat este felul in care el te suna dea lungul zilei precum si frecventa. Barbatii nu raspund la telefon si multe femei se plang ca acestia nu dau telefon inapoi. Un barbat cu adevarat indragostit cu siguranta ca va suna inapoi.

 

Te prezinta familiei lui

 

Rolul familiei e mereu unul important in relatie. Daca barbatul insista sa te prezinte familiei lui, e un semn clar ca e interesat de tine. Doar daca barbatul considera ca nu ai loc in familia lui nu te va invita acasa la el sa ii cunoasca familia. Un alt semn promitator care arata ca e intersat de tine este acela in care planuieste o intalnire sa ii intalnesti familia sau cand doreste sa o intalneasca pe a ta.

 

Citeşte mai mult pe Lyla.ro.

Comentarii Facebook