Cel mai popular urs ales prin votul publicului. Începe etapa a doua a Sesiunii Speciale URSUS (P)

 

Sesiunea Specială Ursus trece în etapa a doua, după 5 săptămâni în care studenţii clujeni au putut să-şi exerseze creativitatea construind un urs ieşit din tiparele conventionale. 

 

Astfel, în etapa a doua a Sesiunii Speciale Ursus, derulată între 10 -27 martie, urşii finalişti înscrişi în concurs vor fi expuşi pe aleea pietonala a Bulevardului Eroilor si la Polus Center Cluj, publicul clujean fiind invitat să îi viziteze, să îşi aleagă favoritul şi să îl voteze online pe www.ursus.ro/cluj. Ursul cu cele mai multe voturi stânse pe platforma online Ursus, primeşte un premiu de popularitate de 500 de euro. Iar în urma voturilor date, 30 de clujeni vor câştiga bere Ursus Premium. 

 

Câştigătorul premiului cel mare, în valoare de 1500 de euro, va fi desemnat de comisia de examinare Ursus, alcătuită din reprezentanţi ai Universităţii de Arte şi Design, ai administraţiei locale şi ai organizatorilor. Lucrarea câştigătoare trebuie să respecte cerinţele impuse de regulamentul concursului tinand cont de criteriile de jurizare: puternic, plin de viață, carismatic și prietenos.

 

Sesiunea Specială Ursus încurajează creativitatea şi responsabilitatea studenţilor clujeni. In „construcţia urşilor”, studenţii înţeleg şi îşi asumă reprezentarea aceluiaşi simbol în modalităţi diferite. 

 

Creativitate la superlativ: Începe etapa a doua a Sesiunii Speciale URSUS 

 

Mai multe detalii pe www.ursus.ro/cluj.

Comentarii Facebook