Cei mai iubitori bărbați din zodiac. Nu este ușor să ajungi la inima lor, dar dacă găsești „cheița” potrivită devin extrem de pasionali


În funcție de zodia sub care s-au născut, astrele influențează nivelul de empatie de care dispun bărbații. Această empatie poate fi transformată în pasiune, căci ce poate fi mai frumos decât o relație sănătoasă cu o persoană căreia chiar îi pasă de tine? Limbajul de dragoste a majorității femeilor sunt gesturile. Prin gesturi ne putem simți atrase sau respinse, iubite sau subapreciate. 

Astrele nu mint, există două semne zodiacale care sunt totuși mai predispuse să crească pasiunea și să ofere iubire în cadrul unei relații. Acești nativi au o inimă mare, sunt atenție la ce se întâmplă cu persoana dragă și sunt extrem de pasionali. Există totuși un adevăr, trebuie să găsești „cheia” potrivită către inima lor, altfel s-ar putea să nu te bucuri de moemnte frumoase alături de ei.

Cu siguranță nu te-ai fi așteptat la un astfel de răspuns, însă ceea ce trebuie să știi este că cei doi nativi care sunt declarați ca fiind cei mai iubitori bărbați din zodiac sunt, de fapt: vărsătorul și scorpionul.

Zodia Vărsătorului este guvernată de planeta Uranus și este un semn de aer. Nativii acestui semn sunt de obicei preocupați de comunicare și țin în mod deosebit la idea de comunitate. Prețuiește solidaritatea și poate fi oricând dispus să renunțe la posesiunile sale în favoarea altora. Cei născuți în semnul Vărsătorului sunt extrem de sentimentali și pun accent în principal pe emoții, de aceea își deschid mai des inima aventurilor amoroase. Acești nativi te cuceresc prin grija lor, trebuie să le oferi un singur lucru, iubire. Ei sunt gata să treacă cu tine peste orice obstacole, dacă se atașează.

Guvernată de Pluto și semn de apă, zodia Scorpionului este caracterizată în mare parte de orgoliu, dar și onestitate la care se adaugă putere de muncă. Plini de energie și gata de a se aventura în orice situație, acești nativi cresc pasiunea într-o relație datorită spontaneității. Scorpionii sunt atrași de persoanele spontane, asemeni lor, partenera lor de viață va fi mereu apreciată dacă s-au îndrăgostit cu adevărat. Scorpionul de obicei trăiește emoții puternice pe care rar le expune în fața celorlalți, însă nimeni nu anulează dragostea nemărginită și loialitatea eternă pe care o manifestă față de partener în „cuibușorul” lor. 

Comentarii Facebook