Luni 11 Noiembrie

Cei mai buni jucători de Kendama vin, sâmbătă, la Iulius Mall ClujPasionați de Kendama au ocazia de a-i vedea în acțiunie pe cei mai buni jucători profesionişti şi să ia lecţii de la ei.

Iubitorii acestui spur sunt invitați sâmbătă, 1 iulie 2017, la Iulius Mall Cluj, acolo unde se desfășoară cea de-a doua ediție a evenimentului dedicat jocului japonez: „Eroii la Cluj”.

De la ora 12.00, la parter, se va desfășura cea de-a doua ediție a evenimentului „Eroii la Cluj”, ca parte a Sweets Kendamas Romanian Tour. Cei pasionați de jocul japonez vor învăța trucuri și noi mișcări de la unii dintre cei mai buni jucători de nivel internațional. Invitați speciali vor fi Max Norcross şi Eddy Cooper, ambii jucători profesionişti din SUA, precum și olandezul Alex Ruisch, o legendă a jocului kendama. De la întâlnirea „eroilor” de la Iulius Mall Cluj nu va lipsi Oase, campion naţional la kendama.

Organizatorii le-au pregătit participanţilor concursuri cu premii, sesiuni de autografe şi demonstraţii susţinute de SweetsProTeamRomania. Iar pentru ca atmosfera să fie completă, distracția va fi pe ritmurile VOLTAJ Academy.

Kendama este un joc de inspirație japoneză, care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea abilităților de coordonare, atenția, concentrarea și perseverența, fiind o opțiune antrenantă de petrecere a timpului liber.

Comentarii Facebook