Duminica 28 Aprilie

Ce zodii vor avea probleme pe sfârșitul lunii iulie. Necazurile vor continua și în luna august


Trei zodii vor avea probleme pe finalul lunii iulie, iar lucrurile se vor ameliora în august, chiar dacă vor mnai fi ”nori” de furtună.

Rac

Ceea ce ar putea fi oarecum supărător în această ultimă săptămână din iulie, este că prieteniile tale par șocante. Există un singur prieten cu care ai avut discuții, iar acele discuții nu v-au picat bine niciunuia dintre voi. Ești la un pas de a pune capăt prieteniei și nu îți dai seama că ai făcut deja acel pas.

Ai tendința de a crede că ai dreptate și ești puțin încăpățânat atunci când recunoști că poți face sau spune ceva greșit. Îți place să te ții de imaginea ta ca fiind acest suflet iluminat, dar în aceste ultime zile din iulie, parcă lași o urmă de inimi frânte… și toți sunt prieteni de-ai tăi. Uneori lucrurile sunt menite să se termine.

Fecioară

Ce este greu săptămâna aceasta pentru tine este acest sentiment de dezamăgire. Nu este că ai făcut o greșeală. Doar că ceea ce ai făcut a ajuns cu rezultate mai puțin decât strălucitoare, oricare ar fi acestea. Ți-ai dorit mult mai mult din această săptămână și simți că pierzi ritmul. Este ca și cum te-ai entuziasmat pentru ceva ce crezi că se va întâmpla și tot ceea ce îți oferă aceste ultime zile din iulie este ceva banal. Ceea ce te doboară este cantitatea de efort pe care o depui în vederea schimbării personale și faptul că rezultatele sunt mult mai mici decât efortul. Ai muncit foarte mult pentru a atinge un obiectiv, iar săptămâna aceasta îți arată că acel obiectiv nici nu se întrezărește. Continuă să încerci, dragă Fecioară. Rămâi fidelă planului de acțiune și vor veni și rezultatele.

Capricorn

Săptămâna aceasta îți rezervă acel lucru pe care îl detesti: plictiseala. Oh, cât de supărat ești ideea că TU, marele TU, ai putea fi vreodată plictisit. Se pare că întâmplările din ultima vreme te fac să petreci prea mult timp ”în cap”. Iar când ajungi să te gândești prea mult, tot nu te poți opri.

Ai crede că asta ți-ar atenua plictiseala, dar te împinge și mai mult în mintea ta. Ceea ce provoacă plictiseală și oboseală este ideea că lumea exterioară nu deține nimic interesant pentru tine. Te-ai săturat de relația ta și te-ai plictisit de slujba ta. Ai nevoie de o schimbare drastică, dar nu te poți aduna pentru a face ceva măreț. Tocmai de aceea aceste ultime zile din iulie sunt atât de grele pentru tine.

Comentarii Facebook