Ce zodie este protejată de Sfântul Gheorghe. Are parte de binecuvântări și mult har


O singură zodie din cele 12 este protejată de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Recunoscut drept un sfânt creștin atât în Biserica Catolică, cât și în Biserica Ortodoxă, Sfântul Gheorghe este sărbătorit la data de 23 aprilie.

Sfântul Gheorghe este considerat unul dintre cei mai importanți sfinți militari, fiind cunoscut în special pentru legenda în care a ucis un balaur pentru a salva o prințesă și un oraș întreg. Această legendă a fost popularizată în Evul Mediu și a dus la o mare popularitate a sfântului, în special în rândul cavalerilor și al cruciaților.

Potrivit tradiției, Sfântul Gheorghe s-a născut în Capadocia, în secolul al III-lea, și a fost martirizat sub împăratul roman Dioclețian. Sfântul a refuzat să renunțe la credința sa creștină și a fost supus la numeroase torturi înainte de a fi decapitat.

În artă, Sfântul Gheorghe este adesea reprezentat în armură, cu o lance sau o sabie în mână, în timp ce luptă împotriva unui balaur sau al unui inamic. Este considerat patronul multor țări, orașe și profesii, inclusiv al Angliei, Portugaliei, Georgiei, Moscovei, Cavalerilor de Malta, cavalerilor și militarilor în general.

Leu

Nativii zodiei Leu sunt protejați de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Această zodie din horoscop va avea parte de multe binecuvântări, iar de acum va învăța să se bucure de viață și să ofere doar bine celor din jur.

Acești nativi din zodiac adoră să fie în centrul atenției, iar ei vor putea să facă asta în perioada următoare, pentru că sunt protejați de un mare sfânt, care este sărbătorit în această zi. Leul nu este degeaba considerat Regele Zodiacului și asta deoarece el are multă putere de a face bine celor dragi lui, dar nu numai.

Leul va avea noroc pe toate planurile în perioada următoare. El va putea fi promovat la locul de muncă și va primi o mărire de salariu, asta pentru că superiorul său a observat cât își dă el silința la job.

Persoanele născute sub semnul zodiei Leu vor avea noroc și peplan financiar, astfel că li se va oferi o mărire de salariu, dar ei ar avea șanse mari și să câștige la Loto sau chiar la jocurile de noroc.

Mai mult decât atât, nativii zodiei Leu se vor bucura de reușite pe plan sentimental. Aceștia se gândesc serios să treacă la pasul următor în relație, fie la căsătorie, fie la mărirea familiei.

Comentarii Facebook