Ce văd bărbaţii instant la o femeie

 

In secunda in care te vede pentru prima oara, un barbat remarca instant o multime de lucruri despre tine, care toate se afla pe o lista mentala a celor mai importante trasaturi de luat sau nu in seama.

 

Ai patit vreodata sa te priveasca un barbat pentru o secunda dupa care sa-si intoarca privirea dezamagit in alta parte? Daca da, nu ti-ar placea sa afli si de ce? Sunt cateva lucruri pe care barbatii le vad la o femeie inca din prima secunda, lucruri care influenteaza felul in care te vor percepe ulterior si care pot minimaliza de altfel orice trasaturi pozitive ascunzi in spatele lor. Sa vedem care sunt acestea:

 

1. Cat de bogat ti-e parul

 

Un lucru care tine strict de evolutie si instincte. Inca de pe vremea omului de caverna, barbatii erau atrasi de suvitele stufoase ale femeilor, care le semnalau de la prima vedere ca acestea sunt sanatoase.

 

2. Daca zambetul ti-e sincer

 

Uneori, ochii ti se incretesc putin atunci cand zambesti. Multi barbati sunt buni in a distinge imediat vibratiile acestui tip de zambet, simtind ca esti relaxata si te simti bine. Este un plus remarcat imediat de la prima vedere pe care ti-o arunca si care te va afce inzecit mai atractiva in ochii lor.

 

3. Marimea cupei

 

Uita de toate cliseele de pana acum: barbatii nu-si doresc sani imensi care sa-i tina la distanta de tine! Marimea perfecta care sa ii atraga la prima vedere dar sa nu-i goneasca? 3.

 

4. Tonalitatea vocii tale

 

O imagine perfectaStudiile arata ca barbatii sunt mult mai atrasi de vocile inalte, tipic feminine. Si de aceasta data putem pune totul pe seama evolutiei, acest tip de voci fiind asociate cu tineretea si sanatatea reproductiva.

 

5. Accesoriile false

 

Nimeni nu-ti va vedea personalitatea din prima. Dar va remarca imediat falsurile de natura fizica care te pot distruge sansele la o prima impresie buna a barbatului. Aici intra evident si genele false si extensiile de par care nu vor spune despre tine decat ca nu esti multumita cu tine insuti si ca ascunzi defecte majore.

 

6. Ochii

 

Oamenii se focuseaza pe ochi mai mult decat o fac pe oricare alta parte a corpului. Un machiaj extravagant si dramatic nu-l vor face decat sa priveasca in alta parte sau, daca nu, macar sa ii puna pe plan secund si sa nu-i bage in seama. In orice caz, nu e deloc de neglijat acest aspect. Privirea este unul dintre cele mai importante lucruri cu care poti atrage sau respinge oamenii.

 

Detalii pe lyla.ro

Comentarii Facebook