Dani Oțil, dezvăluiri incendiare, a primit avansuri nu doar din partea femeilor: „E măgulitor”


Dani Oțil a recunoscut, în ediția de vineri a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, că a primit avansuri nu doar din partea femeilor, ci și a altor bărbați. Prezentatorul de la Antena 1 a spus cum a reacționat în momentul respectiv.

Lili Sandu a fost prezentă în platoul matinalului de la Antena 1, vineri, unde a răspuns mai multor întrebări incomode. Vedeta a recunoscut că a primit avansuri din partea femeilor, mai ales când se afla în Statele Unite ale Americii. „De multe ori, mai ales în Los Angeles. Ceva, ceva avem”, a spus Lili. Și Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos și a recunoscut că a primit avansuri din partea bărbaților și s-a simțit măgulit. 

Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…”, a spus prezentatorul la Antena 1.

Prezentatorul TV a mărturisit și de ce se teme cel mai mult

Recent, prezentatorul TV a mărturisit că îi este teamă să meargă la doctor și să vadă seringi. Dani Oțil susține că teama asta o are încă din copilărie și nu poate scăpa de ea nici în prezent.

Mie mi se ridică părul pe ceafă și acum dacă îmi arătați o seringă. Eu nu vreau să văd o seringă deoarece ceva din copilăria mea, dar nu știu ce, îmi face treaba asta. Deci tava aia de inox celebră, și acum mi se ridică părul pe mine, mă dau pe spate și astăzi chiar dacă știu ca e bine, dar ditamai adultul...'', a declarat Dani Oțil, în exclusivitate la Neatza cu Răzvan și Dani.

Comentarii Facebook