Luni 26 Septembrie

Ce trebuie să facem de Revelion pentru a avea noroc în 2022. Detaliile care pot schimba destine


Mai este puțin și trecem în noul an cu pași repezi. Nici nu știm cum a trecut 2021 probabil, având în vedere că toate aspectele planetare actuale ne dau vertijul unui carusel continuu. Previziunile mele spun că 2022 este anul începutului de vindecare, mai ales după luna martie, dar până atunci trebuie să trecem cu toții prin minunatul eveniment care marchează începutul lui 2022 și care creează o nouă harta. Evenimentele de creare a unei hărți noi, iar aici vorbim de momentul 00:00 al fiecărui fus orar, trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. Am adunat în acest articol niște indicii care să vă ajute.

Ce trebuie să facem de Revelion pentru a avea noroc în 2022. Culorile norocoase

Specialiștii Feng Shui ne sugerează că verdele, galbenul, roșul sau albastrul deschis trebuie să se regăsească în vestimentația pe care o vom purta pentru a avea un an plin de împliniri.

  • Albul purtat în seara de revelion ne poate aduce noroc, echilibru și armonie în jurul nostru pe tot decursul anului.
  • Combinația de roșu cu bej ne va aduce un an dinamic, cu multe schimbări interesante.
  • Rozul aduce putere și lux
  • Argintiul aduce lucruri noi și în general tot ce e modern
  • Albastrul deschis poate aduce relaxare și energie pozitivă

Ce trebuie să facem de Revelion pentru a avea noroc în 2022. Ce mâncăm?

Din ultimele studii personale, dar și păreri ale bătrânilor, boabele de strugure și în general tot ce e comestibil, oval și mic în formă de lacrimă trebuie evitat în această noapte dintre ani, deoarece acestea vor atrage lucruri triste pentru care se va plânge.

De asemenea este de evitat carnea de animale cu aripi cum ar fi cea de găină sau de curcan, deoarece se spune că norocul își va lua zborul. Fructele de mare aduc lipsa de progres, iar alimentele complet albe precum tofu, frișca, orezul aduc ghinion.

Aceste 12 fructe reprezintă cele 12 luni și nu ar trebui să lipsească de pe masă: ananasul, portocalele, merele,strugurii (doar pentru decor) bananele, mango,lămâile, pepenele, papaya, lychee, avocado, pomelo, dar nici legumele verzi, carnea de porc (cârnați, șuncă), pastele lungi, prăjiturile rotunde. Este indicat să mâncăm tort de ciocolată, datorită bogatei semnificații ale acesteia de a ne îndulci viață.

Ce trebuie să facem de Revelion pentru a avea noroc în 2022. Obiceiuri

  • Nu da cuțitul în mâna nimănui, pentru că asta înseamnă ruperea relației cu acea persoană
  • Poți pune o bijuterie în paharul de șampanie de la miezul nopții pentru a atrage prosperitatea în noul an
  • A sparge un pahar sau o farfurie aduce noroc și distruge ghinionul din trecut
  • Primul pahar de șampanie îl bei pentru viitor, iar următorul îl versi la spate pentru anul ce a trecut, așa reușind sa scapi de situațiile dificile de atunci.


Comentarii Facebook