Sambata 2 Decembrie

Ce replică i-a dat Elena Merișoreanu clujencei Angela Rusu în scandalul folcloristelor


Angela Rusu și-a atacat dur câteva colege de breaslă, iar pe alte le-a mustrat, cum ar fi Vlăduța Lupău. 

La emisiunea lui Cătălin Măruță, artista din Gherla, Angela Rusu, a spus că Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan nu au talent, iar Laura Lavric ”e perversă și rea”.

Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori. Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste!

Eu 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea”, a spus Elena Merișoreanu.

”Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio.

Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.

La noi există o vorbă din bătrâni: «când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!»

Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare.

Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click.

Angela Rusu, atac la Vlăduța Lupău: S-a ridicat pe piesele altora! / Despre alte două colege de breaslă a spus că sunt perverse și s-au talent

Comentarii Facebook