Ce l-a determinat pe Horia Brenciu să plece de la PRO TV: Luau doar jumătate din mine


Horia Brenciu a vorbit despre adevăratul motiv al plecării sale din trustul Media Pro.

Artistul era nemulțumit de faptul că cei de la Pro TV se mulțumeau doar cu latura sa de om de televiziune și nu îi puneau în evidență destul partea de om de spectacol.

O să spun doar că eu nu am numai o latură de om de televiziune, ci şi una de spectacole. Dacă cei de la televiziunea de atunci se mărgineau a lua doar jumătate de la mine, parteneriatul nu e plin. Eu încă pup mâna doamnelor, sunt un tip de modă veche. Cred în înțelegerile între gentlemani. Nu se întâmpla asta şi pe partea artistică, acolo. În 2011, am avut concert sold-out la Sala Palatului, în 2012 am avut patru show-uri tot acolo. În momentul în care ai un om care face nişte premiere pe piaţa românească şi ai un trust puternic, dar nu bagi aurul ăsta în seamă, atunci e ca şi cum nu am nevoie de jumătate din tine”, a mărturisit Horia, pentru adevarul.ro.

Brenciu a plecat din luna martie de la Pro Tv, unde era antrenor în emisiunea ”Vocea României”. Acesta a semnat un contract cu rivalii de la Antena 1, unde are rolul unuia dintre jurații concursului ”X Factor”, alături de Ștefan Bănică Jr. și Delia Matache.

Comentarii Facebook