Ce cadouri să faci de Dragobete. 8 idei de cadouri speciale cu care nu vei da greș


Ce cadouri să faci de Dragobete? Nu a trecut mult timp de la Valentine’s Day și vine ziua îndrăgostiților în varianta românească. Mulți dintre români caută în această perioadă un cadou deosebit pentru persoana iubită. Dacă te afli printre aceștia, noi îți dăm câteva idei.

Ce cadouri să faci de Dragobete

Ești în impas și nu știi ce cadou să-i faci persoanei iubite? Nu te panica, noi îți prezentăm câteva idei inspirate. Florile, parfumurile, ceasurile, jucăriile de pluș, telefoanele sunt foarte căutate pentru această ocazie. Cu toate acestea, una dintre variantele de cadouri pe care le poți alege pentru iubită sunt bijuteriile.

dragobete.jpeg

Ce cadouri să faci de Dragobete? Florile

Cu siguranță, florile nu lipsesc cu această ocazie și sunt foarte căutate de Dragobete. Cu acestea sigur nu vei da greș, în cazul în care știi care sunt florile ei preferate. Așadar, poți alege să-i faci cadou un buchet de flori deosebit alături de o felicitare în care să-i spui cât de mult o iubești.

Ce cadouri să faci de Dragobete? Jucării de pluș

Chiar și aceste jucării adorabile ar putea reprezenta o soluție la problema ta. Alături de o felicitare, îi poți face cadou celei de care ești îndrăgostit până peste cap, un ursuleț de pluș cu inimioare roșii.

Ce cadouri să faci de Dragobete? Parfumurile și produsele cosmetice

Dacă nu știi ce să-i cumperi, poți opta pentru un parfum de firmă, care sigur o va impresiona. Trebuie să afli doar ce mirosuri preferă, asta în caz că nu știi deja. Parfumurile bune merg dăruite indiferent de ocazie.

De asemenea, poți alege să-i faci cadou persoanei iubite un set de produse cosmetice, ambalat corespunzător, alături de un buchet de flori și un mesaj de dragoste.

dragobeteee.jpg

Ce cadouri să faci de Dragobete? Ciocolată și dulciuri

Tuturor ne plac dulciurile, însă, femeile adoră ciocolata. Astfel, de Dragobete îi poți face cadou iubitei tale o cutie de bomboane de ciocolată belgiană de calitate. Mai mult de atât, poți găsi special pentru această ocazie, diferite figurine de ciocolată sau prăjituri în formă de inimă.

Ce cadouri să faci de Dragobete? Ceas pentru iubită

Deși este știu faptul că o femeie nu are niciodată destule perechi de pantofi, se pare că acest lucru este valabil și în cazul ceasurilor. Dacă știi ce își dorește din acest punct de vedere, îi poți face cadou un ceas, bineînțeles, alături de un mesaj de iubire.

Ce cadou să faci de Dragobete? O carte

Chiar și o carte poate fi un cadou perfect pentru persoana iubită. Poți alege să-i cumperi un roman de dragoste sau chiar o carte de aventură, ghiduri de călătorie, etc. Dacă știi ce gusturi are din punct de vedere literar, o carte poate deveni cadoul perfect.

Ce cadouri să faci de Dragobete? Un telefon mobil

La fel ca bărbații, femeile pot fi la fel de pasionate de tehnologie. Dacă cea pe care o iubești face parte din această categorie și bugetul îți permite, un telefon nou poate fi alegerea perfectă pentru Dragobete.

Ce cadouri să faci de Dragobete? Bijuterii

În general, femeile sunt îndrăgostite de bijuterii. Așadar, dacă te afli în impas și nu știi ce să-i cumperi, află ce își dorește și dă fuga la un magazin cu bijuterii. Cu siguranță nu vei da greș cu un astfel de cadou.


Comentarii Facebook