Ce a mâncat Nicole Scherzinger la Cerbul de Aur. Fanii au luat-o peste picior

 

Nicole Scherzinger a cântat la Cerbul de Aur și a atras toate privirile. 

 

Există voci care susțin că artista americană a primit bani grei să facă ”playback” de calitate de scenă. Potrivit unor surse neoficiale, artista ar fi avut un onorariu de 300.000 de euro pentru recital. Până la urmă, Nicole Scherzinger a făcut un spectacol memorabil, dar și cea mai tare reclamă Brașovului, pentru că artista a postat pe Instagram un videoclip cu pregătirile de dinainte de a urca pe scenă, promovând și orașul de sub Tâmpa, scrie Tabu.ro.

 

Artista a scris într-o postare că a mâncat salam românesc și cașcaval după concert, iar ca desert a servit fructe – struguri, căpşuni şi mere tăiate pe jumătate. ”Ce-mi fac mie puţin salam şi caşcaval”, a comentat Nicole Scherzinger la poză.

 

Salam și brânză, mâncare tipic est-europeană”, ”Mai bine aș mânca… decât să pun gura pe așa ceva”, ”Serios … românii ți-au dat salam, șuncă și chifle învelite în prosoape de bucătărie?”, i-au scris fanii.

 

Cineva a adus în discuție pesta porcină: ”Să nu mănânci carne de porc, există o boală a porcilor în România în această perioadă”, în timp ce alți au criticat-o pentru modul în care a pozat: ”Drăguț, unii nu au ce mânca și tu stai cu mâncarea între picioare”.

Comentarii Facebook