Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta o singură oră de Revelion! Unii își cumpără mașină cu acești bani


Vlăduța Lupău a ajuns în topul celor mai bine plătite artiste de la noi și cere o sumă foarte mare pentru a cânta o oră la Revelion.

Vlăduța Lupău înregistrează un succes remarcabil în cariera sa profesională, fiind solicitată să susțină recitaluri la diverse evenimente. Această vedetă reușește să gestioneze cu abilitate atât viața de artist, cât și cea de familie, traversând o perioadă plină de realizări.

De-a lungul anilor, Vlăduța Lupău a reușit să câștige inimile a numeroși români, participând la spectacole diverse, concerte sau evenimente private și obținând o remunerație care depășește uneori chiar și visele unora.

Cântăreața impune un tarif considerabil pentru spectacolele sale, reflectând valoarea sa în domeniul muzical. În mod obișnuit, în noaptea de Revelion, artiștii își petrec timpul pe scenă, uneori chiar în străinătate, iar în consecință, nivelul lor de așteptări financiare crește, inclusiv pentru aspecte precum cazare și mese festive.

În acest an, Vlăduța Lupău va marca trecerea în noul an tot pe scenă, iar efortul său este remunerat pe măsură, deoarece pentru o singură oră de interpretare, artista va primi suma de 10.000 de euro, scrie news18.ro.

Vlăduța Lupău a avut recent probleme cu legea

Artista Vlăduța Lupău a avut recent probleme cu legea, după ce în pandemie a declarat că nu are concerte și a încasat ajutor de la stat. Ulterior s-a demonstrat că ea a cântat și a și câștigat sume impresionante. Ea a fost acuzată de fals în formă continuată, dar și-a recunoscut fapta și a beneficiat de clemență.

Vlăduța Lupău are motive de bucurie! A scăpat de dosarul penal deschis de procurorii din Sălaj pentru că a luat bani de la stat cu falsuri rușinoase

Comentarii Facebook