Vlăduța Lupău are motive de bucurie! A scăpat de dosarul penal deschis de procurorii din Sălaj pentru că a luat bani de la stat cu falsuri rușinoase


Îndrăgita artistă Vlăduța Lupău a scăpat definitiv de dosarul penal în care a fost cercetată pentru fals în formă continuată, după ce a cerut bani de la stat în pandemie, pe motiv că nu avea de lucru. Artista a făcut falsuri rușinoase pentru statutul ei de vedetă a muzicii de petrecere, pentru a încasa în 2 luni un total de două mii de euro, în timp ce averea ei se ridica la peste un milion de euro. 

Artista a primit 8.144 de lei de la stat pentru lunile iulie - august 2020, cu toate că în iulie a avut două concerte (n.red. la unul dintre ele a încasat 21.000 de lei, iar la al doilea nu se știe suma), iar în august 2020 s-a angajat la o societate comercială.

Pentru că a recunoscut totul și a returnat sumele primite, procurorii au fost de acord și au propus instanței renunțarea la urmărirea penală. Judecătorii de la Tribunalul Sălaj au fost de acord.

Admite sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. În baza art. 318 alin. 14 şi 15 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă prin ordonanţa nr. 52/P/2021 din data de 11.10.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi confirmă renunţarea la urmărire penală dispusă faţă de suspecta RLVM cu privire la săvârşirea infracţiunii de obţinere ilegală de fonduri în formă continuată prev. de art. 306 alin.1 Cod penal cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal (2 acte materiale). În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 01 noiembrie 2023, la sediul instanţei”, precizează judecătorii în soluția pe scurt.

Cum s-a lăcomit Vlăduța Lupău și a cerut în FALS bani de la stat în pandemie. Artista lua lunar zeci de mii de lei, dar a vrut mai MULT - EXCLUSIV

Comentarii Facebook