Cătălin Botezatu a recunoscut că își dorește o femeie precum Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei”


Cătălin Botezatu a dezvăluit recent câteva din preferințele sale atunci când e vorba de vreo parteneră. Designerul a fost înconjurat mereu de femei frumoase, iar acesta a mărturisit că sunt câteva femei în România pe care le apreciază cu adevărat.

Creatorul de modă a comparat-o pe Mihaela Rădulescu cu cântăreața Cher, recunoscând că vedeta arată foarte bine. Bote a lăudat-o în special pe Dana Budeanu, despre care a spus că  este genul de  femeie potrivită pentru el.

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău. Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța”, a declarat Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă s-a pronunțat şi despre femeile care aleg să își facă operații estetice şi a recunoscut că nu este împotriva acestor intervenții, atât timp cât sunt făcute cu o limită.

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O femeie dacă are complexe… cum să nu își facă operație? O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o întreagă generație în femei-mamut, le-a deformat, iar acum începe să revină la formele inițiale.

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două băști, ca niște rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel. Nu îmi plac operațiile exagerate. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu, la Pro TV.

Comentarii Facebook