Bob Rădulescu, atac subtil dat Clujului, din vizita sa în Oradea: „Probabil că o să mă mut cândva, asta după ce Clujul va deveni San Francisco de Ardeal”


Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a vorbit, în mod umoristic, caracteristic lui, despre diferențele dintre Cluj și Oradea, cu prilejul unei vizite a sa în Oradea, la Filarmonica de Stat. 

„Am ajuns la Filarmonica de Stat Oradea alături de Toadere Kovács Dalma și Peti Tamás Ottó pentru concertul din această seară și pentru cele două interactive, pentru elevi, de mâine dimineață”, a declarat pe rețelele de socializare comediantul clujean. 

Actorul a precizat că nu exclude ca el să se mute la un moment dat în Oradea, asta doar în cazul în care „Clujul va deveni San Francisco de Ardeal”.

„E a...nu știu câta oară când vin la Oradea și cu fiecare vizită îmi întăresc convingerea că e un oraș atât de fain, în care foarte probabil că o să mă mut cândva, asta după ce Clujul va deveni San Francisco de Ardeal. Cunoscătorii știu ce înseamnă asta”.

Bob Rădulescu nu a ezitat deloc să se lege de neajunsurile orașului clujean, dar și de apartamentele și casele care se construiesc în neștire la Cluj. 

„Și nefiind departe momentul respectiv, am decis ca până la concertul de deseară să-mi caut un teren, o casă sau un apartament. 

Sau...poate că mă duc direct la Aqua Park sau la băi la Felix sa la 1 Mai sau la ceva fain ce aici găsești din plin, că apartamente și case și terenuri sunt și în Cluj, mai puțin un Aqua Park”.

Oradea a înflorit! Imagini sublime din cel mai frumos oraș din Ardeal - Galerie FOTO

Comentarii Facebook