Câți bani cer artiștii pentru a cânta de Revelion. Cele mai prețioase voci ale Clujului, Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, au același tarif


Mulți artiști îndrăgiți își petrec sărbătorile de iarnă departe de casă, fiind la cântări în țară sau chiar în străinătate. Sumele cerute de Crăciun sau Revelion sunt duble față de altă perioadă a anului, având în vedere că este vorba de sărbătorile familiei, când majoritatea românilor sunt liberi.

Antonia ia 12.000 de euro, în timp ce Andra, pentru două ore, s-ar alege cu aproximativ 20.000, deci 10.000 de euro pe oră. Lidia Buble cere 10.000 de euro pentru 90 de minute, adică o oră și jumătate. Surprinzător, Loredana Groza, având un renume în lumea artistică din România, nu cere atât de mult pe cât s-ar crede. 10.000 de euro pentru o oră de cântat live, însă nu singură, ci cu trupa Agurida, ceea ce înseamnă că banii se împart.

Trecând la interpreții de muzică populară și maneliști, aceștia au tarife mai mici. Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț iau aceeași sumă, undeva la 10.000 de euro pe oră în noaptea de Revelion. Tot pentru o singură oră, Vali Vijelie primește 15.000 de euro. Adi Minune, unul dintre cei mai mari maneliști de la noi, face spectacol timp de 60 de minute pentru circa 12.000 de euro, iar Nicu Paleru, pentru trei ore, cere 20.000, scrie romaniatv.ro.

Comentarii Facebook