Cât de egoiste au voie să fie femeile în dragoste


Intr-un top al lucrurilor care erodeaza dragostea, egoismul ar fi pe unul din primele locuri. Cu toate acestea, uneori ai mare nevoie de o doza de iubire de sine, ca sa te rasfeti sau sa-ti impui un anume punct de vedere.

Cat egoism iti este permis in dragoste? Cat iti da tie farmec, iar lui motive in plus sa te iubeasca?

Timp numai pentru tine. Este indicat sa ai timp pentru tine. Sa te intalnesti cu o prietena, sa mergi la coafor sau la cumparaturi, sa-ti vizitezi parintii, sa te plimbi de una singura, sa mergi la sala. Cand partenerii au si ei un timp al lor, nu apar frustrari si nici plictiseala.

Odihna, oricand simti nevoia. Oricat de multe ar fi obligatiile de serviciu sau de acasa, la un moment dat trebuie sa lasi totul si sa te odihnesti. Daca ti se pare un lux ceea ce-ti spunem, gandeste-te cat de antipatic este cel care, depasit de efort, raspunde nervos, cicaleste, reproseaza, risipind astfel armonia conjugala.

Nu renunta la placerile tale. Placut lucru sa brodezi sau sa te ocupi de plantele din apartament. Dar daca pe el il deranjeaza micile tale placeri, nu renunta la ele.

Cu tact, le va accepta, chiar daca trebuie sa-si amane un lucru pe care voia sa-l faceti impreuna. Iar daca-i permiti si lui sa mai iasa cu baietii la o bere fara sa te uiti urat, atunci lucrurile vor merge si mai bine.

Nu uita de diete. Daca-ti doresti sa dai jos cateva kilograme, nu te lasa consolata de el, care te asigura ca-i placi oricum. Este vorba de un egoism masculin care se asigura astfel ca nu mai are alti concurenti la inima ta. Urmeaza-ti dieta, pastreaza-ti silueta si vei fi exact femeia pe care o iubeste.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook