Cât câștigă faimosul Cătălin Zmărăndescu la Survivor România


Cătălin Zmărăndescu este una dintre marile vedete de la Survivor România 2022. Pe lângă performanțele pe care le face, fostul luptător în ring adună și o mică avere de pe urma acestei emisiuni. 

Din echipa Faimoșilor fac parte 12 concurenți, printre care și Cătălin Zmărăndescu.

Acesta primește pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România să încaseze câte 4.500 de lei, potrivit surselor redacției playtech-impact.ro.

În echipa Faimoșilor sunt deja probleme legate de supremație. Cătălin Zmărăndescu se contrează cu Roxana Ciuhulescu. Cei doi au fost votați în consiliul de eliminare, iar acum p seară erau la un pas de a părăsi deja concursul.

Cătălin Moroșanu, alt fost Faimos, a tranșat lucrurile

Fostul Faimos, Cătălin Moroșanu, a tranșat situația și a spus că este o luptă pentru supremație. ”Cătălin și Roxana s-au contrat la Survivor pentru că sunt și ei două pietre tari… și nu-i ușoară competiția… dar problema e în felul următor… concursul ăsta, și este abia prima săptămână, o să mai dureze destul și o să fie foarte greu… Și sunt nominalizați amândoi, unul dintre ei pleacă… Da, Cătălin are această genă de conducător, e dur, e luptător…

Dar ca să fii lider, să fii conducător, trebuie să și câștigi probe, asta e problema cea mai mare. Dacă tu nu câștigi probe și nu aduci puncte echipei, pierzi din autoritate, nu poți fi un exemplu, nu poți fi barosan… (râde)… nu poți fi lider.

Nu sunt povești, asta e realitatea. Nu mai poți fi tu ăla cu ‘Hai să facem, hai să dregem, tu faci aia, tu faci aia…’. Trebuie să demonstrezi prin fapte că poți să-ți faci treaba, aia e faza de bază și asta cu leadership-ul nu este pentru oricine”, a explicat fostul concurent.

Suspansul pare a se prelungi. Niciunul dintre ei nu a fost eliminat. Cea care a plecat, desi a adus puncte pentru echipa, este Xonia.

Comentarii Facebook