Marti 17 Mai

Zodii ahtiate după bani și avere. Ferește-te de ele


Fiecare om are o latură materialistă, dar unele zodii depășesc orice limită. Trei zodii sunt în stare de orice pentru a se căpătui și pentru a obține mulți bani.

Zodii materialiste - Berbec

Berbecii își vor verifica obsesiv soldul din contul bancar. Pentru ei, dorința de a avea cât mai mulți bani este strâns legată de frica unei vieți cu neajunsuri. Le place să împartă din ce au cu persoanele dragi, oferă mici atenții la ocazii speciale, însă au mereu grijă să nu își afecteze prea tare bugetul. 

Acești nativi și-au câștigat un loc și în topul celor mai mincinoase zodii. Pentru nativul Berbec, minciunile încep să apară mai ales când vine vorba despre dragoste. În mod bizar, la serviciu, în relațiile cu prietenii sau în afaceri, sunt întotdeauna sinceri și direcți.

Zodii materialiste - Scorpion

Scorpionul este printre cele mai egoiste dintre cele 12 semne ale zodiacului. Una din sursele lor de plăcere este tocmai strânsul banilor. Spre deosebire de Berbeci, nu împart cu alții, nu sunt generoși. Când vine vorba de propriile plăceri și dorințe, sunt dispuși să dea sume fabuloase, până la ultimul leu.

Pentru nativul Scorpion, de cele mai multe ori, banii sunt echivalentul puterii și, de aceea, „a avea bani” înseamnă pentru ei și a fi respectat în societate.

Zodii materialiste - Taur

La fel ca în cazul Berbecilor, cei născuți în zodia Taur trăiesc cu frica sărăciei. Cu toate că nu simt nevoia să se înconjoare cu lucruri scumpe, își doresc cu ardoare să strângă sume cât mai mari. Din nefericire, din pricina acestui gând ce îi obsedează, ajung să facă unele compromisuri nejustificate.

Taurii sunt și maeștri ai disimulării, însă vor alege să apeleze la minciună doar în anumite condiții. Când vine vorba despre persoana iubită, nu vor spune neadevăruri, ci vor alege, uneori, să omită anumite detalii, crezând că în acest fel își vor proteja partenereul sau partenera.

Comentarii Facebook