Cât câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor! Și-a suspendat contractul de la Ministrul Sportului, atrasă de câștigurile mari


Roxana Ciuhulescu și-a suspendat contractul de muncă de la Ministerul Sportului și luptă la Survivor, unde încasează 4000 de euro pe săptămână.

Consiliera lui Novak și-a ”înghețat” contractul de muncă, dar va reveni la Minister dacă va fi exclusă din concurs.

Roxana Ciuhulescu încasează 4000 de euro pe săptămână la Survivor 

Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022”, au explicat reprezentanții Ministerului Sportului. 

Din declarația de avere a Roxanei Ciuhulescu reiese că la Ministerul Sportului încasa un salariu lunar de 4.200 de lei, adică în jur de 860 de euro.

La Survivor România ”leafa” e de 4.000 de euro săptămânal. Show -ul poate dura chiar și șase luni, astfel că se fac bani mulți.

Roxana a fost la un pas de eliminare de la Survivor 2022

Roxana nu este foarte iubită de public și a intrat și într-un conflict cu Cătălin Zmărăndescu. ”Mă așteptam, pentru că sunt considerată veriga slabă a echipei. Am unele probleme de sănătate, dar sunt liniștită chiar dacă plec acasă. Dacă publicul mă dorește în competiție, rămân. Dacă nu, mă întorc acasă, la familie” a spus Ciuhulescu. 

Cea care a părăsit concursul din echipa Faimoșilor a fost Xonia. 

Cătălin Moroșanu intră ca ”tancul” la Survivor România 2022 și îl pune la punct pe Cătălin Zmărăndescu: ”Dacă nu faci asta, nu poți fi barosan!”

Comentarii Facebook