Castiga o cina la Cluj cu designerul Catalin Botezatu, trimitand o fotografie pe Facebook! Vezi detalii


Iulius Mall a lansat un concurs care le vizeaza pe admiratoarele lui Catalin Botezatu si ofera o cina romantica cu designerul.

Tot ce trebuie sa faceti este sa incarcati o fotografie pe pagina de Facebook a Iulius Mall, pana in 4 martie inclusiv, si cea mai votata clujeanca poate castiga o cina cu Catalin Botezatu.
 
Desi numai o clujeanca va fi aleasa, restul il pot vedea pe Catalin Botezatu la Iulius Mall sambata, 5 martie, la prezentarea colectiei "Boxing".

Show -ul va incepe la ora 18.00, cand "vestitul designer aduce pe catwalk, intr-un concept in premiera, lenjerie intima pentru barbati, o prezentare de moda plina de vitalitate si care impresioneaza prin coregrafia ce aminteste de meciurile de box. Modelele vor defila, asemeni pugilistilor, in lenjerie intima, sorturi si pantaloni de trening. Piesele vestimentare create de Catalin Botezatu sunt accesorizate cu halate de satin, manusi si casti de protectie specifice acestui sport. Movul, albul si rosul domina colectia "BOXING". Si brandurile din IULIUS MALL isi vor etala noile colectii de primavara in seara dedicata modei din 5 martie", sustin reprezentantii Iulius Mall.

 

Citeste si...

Bianca Dragusanu si Daniela Crudu fac atmosfera la Iulius Mall! VEZI FOTO

Bianca Dragusanu, asteptata cu flori la Aeroportul din Cluj de printul Adrian Cristea

Comentarii Facebook