Casele solare ale zodiilor marcate de influența Lunii. Secretele nativilor și vibrația zilei


Relațiile cu cei din jur pot fi afectate de unele evenimente neplăcute din cercul zodiilor. Probleme vor exista întotdeauna, însă important este să nu vă lăsați influențați sau descurajați de lucrurile astea. Fiți atenți la schimbările din jur și indiferent de probleme, lucrurile se vor echilibra. Deși este o perioadă de foc pentru mai multe zodii, această perioadă va aduce beneficii financiare mai târziu. 

Berbec

Luna intră în zodia Balanței, casa ta solară a parteneriatelor. Evenimentul astral vă determină să fiți mai mult cu ochii-n patru decât până acum. Berbecii vor sta serios să se gândească dacă lumea cu care se înconjoară este benefică pentru ei și dezvoltarea lor.

Nativii sunt împinși de la spate să-și facă ordine în viața personală, pe care au tot neglijat-o în ultima perioadă. Îți creezi o rutină pe care o vei respecta cu strictețe și îți vei păstra viața complexă.

Gemeni

Luna intră în zodia Balanței, casa ta solară a creativității. Planificați activități care vă vor aduce bucurie, stare de bine, relaxare, căci este timpul să te reinventezi și să faci lucrurile un pic mai altfel decât până acum. Vă aflați în perioada zodiei dvs., e timpul perfect.

Nu-ți dorești neapărat să socializezi în această perioadă, mai ales cu multe persoane care să arunce cu întrebări în tine. Cu toate astea, te trezești cu familia la ușă, care voiau să vă vadă neapărat. Nu vă pierdeți răbdarea și vorbiți frumos, o atitudine calmă va aduce mai multă căldură în casa ta.

Leu

Luna intră în zodia Balanței, casa ta solară a comunicării. Abia aștepți să te deschizi în fața cuiva, dar asta poate însemna aroganță din partea ta, dacă nu știi cum să abordezi situațiile. Nu uita că toată lumea are probleme, chiar dacă nu vorbesc despre ele. Arată dragoste și pentru cei mai tăcuți.

Astrele spun că nu muncești degeaba, că ai avea un motiv pentru care ești atât de dedicat muncii tale. Ai o viața minunată în față, bucură-te de ea. În următoarea perioadă veți dori să schimbați unele lucruri din viața voastră, iar pe altele să le perfecționați. Deciziile vin în urma unor dezamăgiri mult prea deranjante și neașteptate de voi. Veți fi mult mai atenți zilele următoare.

Capricorn

Luna intră în zodia Balanței, casa ta solară a carierei și a statutului social. Visați la câștigarea unei sume foarte mari, care va deveni un plus în viața ta, din pricina ajutorului pe care ți-l poate oferi. Gândul acesta îi determină pe Capricorni  să muncească mult mai mult. Dețineți unele informații care ar putea arunca în aer o clădire. Sfatul astrologilor este să nu manipulezi persoanele în favoarea ta, căci karma se întoarce întotdeauna împotriva ta. Vine și momentul tău.

Comentarii Facebook