Sambata 26 Octombrie

Carmen Grebenișan le explică fanilor săi cum stă treaba cu feminitatea. Influencerița din Cluj spune că se află în „epoca” de „fată gingașă”


Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare, referitoare la cât de bine se simte fiind total în energie feminină. 

În urmă cu ceva timp, Carmen Grebenișan a reușit să atragă foarte multe păreri controversate, după ce a declarat, de mai multe ori, că „secretul” unei relații sănătoase și stabile este ca femeia să fie în energie feminină, iar bărbatul în energie masculină. Influencerița a și explicat ce înseamnă asta: femeile să facă treburile de femeie, iar bărbatul treburile de bărbați, orice ar însemna asta. 

De atunci, influencerița clujeancă a continuat să-și îndrume fanii spre aceste energii, prezentând totodată cât de bine se simte de când trăiește în acest mod. 

Ultima postare a lui Carmen Grebenișan face referire la faptul că în acest moment să află în epoca de „fată gingașă” și că ideea de așa-zisa „fată rea” este doar o păcăleală ce aduce multe dezechilibre în sistemul nostru nervos. 

Intrând în epoca mea de fată gingașă și realizând că epoca „fată rea” a fost o înșelătorie, provocând dereglarea sistemului nervos, probleme intestinale, anxietate, depresie, dezechilibre hormonale, probleme ale pielii, relatii toxice si deconectarea de la energia mea feminină”, a scris pe Instagram Carmen Grebenișan. 

De asemenea, influencerița le-a mai explicat fanilor săi că ei i-a luat ceva timp până să înțeleagă ce înseamnă feminitatea și ce ar trebui să facă sau să nu facă o femeie. 

Mi-a luat ceva timp să realizez că <<feminină>> nu înseamnă <<neproductivă>> sau dependentă financiar de banii partenerului său. Vreau să fiu sinceră și să vă spun că într-o zi am ajuns în punctul în care am crezut că fetele ultra-feminine nu au creier și că nu sunt capabile să aibă grijă de propria lor viaţa aşa că au nevoie de alţi oameni ca să o facă. Sau poate ele sunt prea confortabile și își doresc o viață ușoară (ceea ce nu este greșit) și nu vor să depună un efort de a lucra la cariera lor. Chiar credeam că le poți avea pe amândouă. Atât de greșit.

Mi-a luat ani și multe experiențe să realizez că a fost atât de greșit, gândindu-mă că ar trebui să controlez totul, de fiecare dată. Am cultivat calitățile puternice, independente toată viața mea. Este nevoie de timp pentru a mă maturiza, dar sunt atât de fericită încât acum văd lucrurile diferit. Încă mai pot avea aceeași țintă și să mă mișc în direcția cea bună. Pot încă să lupt așa cum vreau, dar într-o manieră mai blândă, cu un flux mai moale.

Adevărul este că să te descoperi și să-ți îmbrățișezi defectele și imperfecțiunile este o formă de iubire de sine care trebuie dezvoltată în timp. Iubirea este puternică. Nesiguranță, ca și nevoie disperată de validarea celorlalți, nu este puternică. Gândurile, idealurile, accentul, fundalul, trăsăturile fizice, comportamentul, ciudățeniile, modul de a vorbi, prezența ta. Toate acestea combinate alcătuiesc cine sunteți și vă deosebesc de celelalte miliarde.

Este nevoie de putere să te uiți la tine în oglindă și să-ți spui cu încredere că ești suficient.

Orice ar fi, asigurați-vă că vine dintr-un loc de iubire. Gravitaţi asupra activităților care vă aduc bucurie. Ceea ce este bun pentru tine te va face să te simți absolut minunat în interior. Lasă sentimentul să te posede, fă-o în mod obișnuit și vei evolua.

În cele din urmă, veți putea radia acea iubire, compasiune și fericire și celor din jurul vostru. Până la urmă, poți da doar ceea ce ai de fapt: iubirea ta sub forma energiei tale feminine.”, le-a transmis influencerița fanilor săi. 

Comentarii Facebook